Slide Kies je gewenste bezorgdatum Volg onze bezorger live Service tot in de woonkamer of kantoor Hoogste kwaliteit Nordmann van 1 tot 4 meter

Kerstboom bezorgen

Dagelijkse bezorging start 25 November! 7 dagen per week, voor 15:30 besteld, morgen persoonlijk bezorgd! Kies je favoriete datum en volg je bezorger live!

Slide Slide Slide Slide

Bezorging voor particulieren en bedrijven!

Hoge Service
Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Woon je op 3 hoog en wil je dat wij de kerstboom in de woonkamer plaatsten? Geen probleem, onze behulpzame bezorgers zorgen er voor dat de kerstboom op de juiste plek komt te staan. Daarnaast zullen wij je indien nodig altijd helpen met plaatsen van de kerstboom in de waterstandaard.

Tijdsindicatie
Bij het bestellen van de kerstboom kies je zelf je favoriete bezorgdatum. Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. De dag voor de bezorging, wanneer de route compleet is (rond 18:00 uur) sturen wij je een email met een nauwkeurige tijdsindicatie (1 uur). Gedurende de dag wordt de actuele bezorgtijd steeds specifieker en is je bezorger live te volgen via je telefoon. Je hoeft dus niet de hele dag of dagdeel thuis te blijven om de kerstboom in ontvangst te nemen. Wij houden je op de hoogte.

Bezorggebied
Wij bezorgen onze kerstbomen vanaf 25 november 7 dagen per week in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Landsmeer & Ouderkerk aan de Amstel. Woon of werk je buiten ons bezorggebied, maar wil je toch graag een kerstboom van ons ontvangen? Wellicht kunnen wij bij je langs komen, geen garantie, maar aangezien wij ook projecten buiten Amsterdam hebben, zijn wij wellicht ook een keer bij jou in de buurt. Mail naar info@kerstbomenamsterdam.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Ophaalservice
Op verzoek van voornamelijk een aantal van onze zakelijke klanten, bieden wij nu ook een ophaalservice aan. Het kan redelijk wat werk zijn om voornamelijk grote kerstbomen door het pand te slepen. Als je van deze service gebruikt maakt, dan halen wij de kerstboom netjes op en de eventuele los gelaten naalden worden door ons opgeruimd.

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd:

nl_NLNederlands