Bezorgen

Bezorgen

Persoonlijke bezorging tot in de woonkamer of kantoor. Sinds 2012 is het mogelijk om via onze website een kerstboom online te kopen en te laten bezorgen. Bij het bezorgen hanteren we een hoge service. Je kan zelf de bezorgdatum kiezen, één dag voor bezorging, sturen wij een email met een tijdvak van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag van bezorging, kan je de bezorger zelfs zien rijden. Woon je op 3 hoog, geen probleem. Onze bezorgers plaatsen je kerstboom op de gewenste plek. 

Kerstbomen Amsterdam

Persoonlijke bezorging voor particulieren en bedrijven!

Hoge service

Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Woon je op 3 hoog en wil je dat wij de kerstboom in de woonkamer plaatsten? Geen probleem, onze behulpzame bezorgers zorgen er voor dat de kerstboom op de juiste plek komt te staan. 

Tijdsindicatie

Bij het bestellen van de kerstboom kies je zelf je favoriete bezorgdatum. Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. De dag voor de bezorging, wanneer de route compleet is (rond 18:00 uur) sturen wij je een email met een nauwkeurige tijdsindicatie (1 uur). Gedurende de dag wordt de actuele bezorgtijd steeds specifieker en is je bezorger live te volgen via je telefoon. Je hoeft dus niet de hele dag of dagdeel thuis te blijven om de kerstboom in ontvangst te nemen. Wij houden je op de hoogte.

Bezorggebied

Wij bezorgen onze kerstbomen vanaf 24 november 7 dagen per week in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Landsmeer & Ouderkerk aan de Amstel. Woon of werk je buiten ons bezorggebied, maar wil je toch graag een kerstboom van ons ontvangen? Wellicht kunnen wij bij je langs komen, geen garantie, maar aangezien wij ook projecten buiten Amsterdam hebben, zijn wij wellicht ook een keer bij jou in de buurt. Mail naar info@kerstbomenamsterdam.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Ophaalservice

Wil je graag een mooie kerstboom, maar zie je er tegen op om de kerstboom weer af te voeren? Wij doen dat graag voor je. In de eerste week halen wij de kerstboom weer bij je op en bieden deze aan voor recycling. Bij het bestellen van de ophaalservice, kies je zelf de gewenste ophaaldatum. Deze service is voor al onze klanten beschikbaar en dus direct via de website te bestellen.
Winkelwagen
nl_NL