Kerstboom bezorgen

Dagelijkse bezorging start 24 November! 7 dagen per week, voor 15:30 besteld, morgen persoonlijk bezorgd! Kies je favoriete datum en volg je bezorger live!

Bezorging voor particulieren en bedrijven!

Hoge Service
Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Woon je op 3 hoog en wil je dat wij de kerstboom in de woonkamer plaatsten? Geen probleem, onze behulpzame bezorgers zorgen er voor dat de kerstboom op de juiste plek komt te staan. Daarnaast zullen wij je indien nodig altijd helpen met plaatsen van de kerstboom in de waterstandaard.

Tijdsindicatie
Bij het bestellen van de kerstboom kies je zelf je favoriete bezorgdatum. Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. De dag voor de bezorging, wanneer de route compleet is (rond 18:00 uur) sturen wij je een email met een nauwkeurige tijdsindicatie (1 uur). Gedurende de dag wordt de actuele bezorgtijd steeds specifieker en is je bezorger live te volgen via je telefoon. Je hoeft dus niet de hele dag of dagdeel thuis te blijven om de kerstboom in ontvangst te nemen. Wij houden je op de hoogte.

Bezorggebied
Wij bezorgen onze kerstbomen vanaf 24 november 7 dagen per week in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Landsmeer & Ouderkerk aan de Amstel. Woon of werk je buiten ons bezorggebied, maar wil je toch graag een kerstboom van ons ontvangen? Wellicht kunnen wij bij je langs komen, geen garantie, maar aangezien wij ook projecten buiten Amsterdam hebben, zijn wij wellicht ook een keer bij jou in de buurt. Mail naar info@kerstbomenamsterdam.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Ophaalservice
Wil je graag een mooie kerstboom, maar zie je er tegen op om de kerstboom weer af te voeren? Wij doen dat graag voor je. In de eerste week halen wij de kerstboom weer bij je op en bieden deze aan voor recycling. Bij het bestellen van de ophaalservice, kies je zelf de gewenste ophaaldatum. Deze service is voor al onze klanten beschikbaar en dus direct via de website te bestellen.

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd:

nl_NLNederlands