Wil je ons beoordelen? Graag!

Sinds 2017 is het mogelijk om reviews achter te laten op onze website. Het doet ons goed om zoveel goede reacties te ontvangen van onze klanten.

Om de moeite te belonen verloten wij (willekeurig) ieder jaar leuke prijzen aan klanten die een review hebben geschreven. Benieuwd naar de prijs? Bestel een kerstboom, plaats een review en maak kans!

Wij hopen je te mogen verblijden met een mooie kerstboom deze winter!

Vrolijke kerstgroet! Alex Zonneveld – Kerstbomen Amsterdam.

116 reviews sinds 2017:

5 Sterren
95%
4 sterren
3%
3 sterren
1%
2 sterren
1%
1 ster
0%

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kerstbomen Amsterdam
Average rating:  
 116 reviews
by paulien kamps on Kerstbomen Amsterdam
office manager This Page

Op kantoor, jaarlijks weer een superboom!
Keurig geleverd en de boom heeft op een dag na 4 weken gestaan!!
Hij bleef mooi!
Dank!

by WUA on Kerstbomen Amsterdam
Elk jaar

Elk jaar bestellen we een grote boom voor bij ons op kantoor. Ook dit jaar weer een prachtige boom ontvangen! Geweldige service ook.

by René on Kerstbomen Amsterdam
Beste.Boom.Ooit.

Eerste keer online besteld bij Kerstbomen Amsterdam, maar daar gaat het niet bij blijven! Dit is de meest verse boom die ik ooit heb gehad - een gewone spar die na twee weken nog steeds al zijn naalden heeft is best bijzonder! Mooie maat, mooi in model, perfecte standaard erbij - en supergoed geholpen door de bezorger. Optuigen en water geven is het enige dat ik zelf hoefde te doen. Kortom: goede kwaliteit, goede prijs en perfecte service. Dank!

by Chanou - BESTSELLER on Kerstbomen Amsterdam

2 prachtige bomen geleverd gekregen! Mooi vol en goed in verhouding (model bomen 🙂 ) Fijn contact met medewerkers en bezorger.

by Yolanda on Kerstbomen Amsterdam

Wij bestellen inmiddels al zeker 5 jaar bij Kerstbomen.nl en sinds de eerste keer ieder jaar, en ieder jaar zijn we weer blij met onze boom! Goede communicatie, zeer klantgericht, eenvoudig te bestellen, punctuele levering. Boris en Alex zijn topbezorgers en zeker geweldig dat de boom tot op de beoogde plek in de standaard wordt afgeleverd, waarna er gekeken wordt of ie wel recht (genoeg) staat. Wij blijven voorlopig zeker terugkomen bij kerstbomen.nl voor onze kerstboom! Hohoho!

by Elizabeth on Kerstbomen Amsterdam
Beautiful Tree!

This is the third year we have ordered from here and every year we are super pleased with our tree! This year in my sleep deprived state (as a new parent) I accidentally ordered a 2.5m tree but it’s actually perfect and great values for money: big and beautiful! Delivery was slightly late this time but no real issue.

by Maurits on Kerstbomen Amsterdam
Super tevreden

De internetgoden werkte erg tegen op de bezorgingsdag door de storing bij T-mobile. Toch is het deze topservice gelukt op de afgesproken dag mijn boom te bezorgen. Hartelijk dank.

by Marjoleine on Kerstbomen Amsterdam
een pracht boom

Dit jaar voor het eerst een boom gekocht en laten bezorgen via Kerstbomen Amsterdam. En het is een prachtige boom - tot in de woonkamer afgeleverd en geholpen met het in de standaard zetten. Super service waar ik heel erg blij van werd.

by GG on Kerstbomen Amsterdam
Prima

Zoals alle jaren, prima service en een prachtige boom.
Volgende jaar bestel ik weer mijn boom bij Kerstbomen Amsterdam!

by Anne on Kerstbomen Amsterdam
Prima!

Mooie boom, precies wat ik hoopte. En goede service en op tijd met bezorgen!

by E.P. Tibbe on Kerstbomen Amsterdam

Het is weer een mooie boom, keurig op tijd afgeleverd tot op de plaats waar hij moest staan!

by MN on Kerstbomen Amsterdam

prachtige boom. vriendelijke bezorgers. vorig jaar ook een prachtige boom. dit jaar was ik erg kritisch, en stuurde de boom terug vanwege een "scheve top". voelde me een zeurkous, was dat ook wel. Even goed was het geen probleem, de volgende dag kreeg ik een andere. Tussen alle drukte door. Super service.

by Nannie Ultee on Kerstbomen Amsterdam
Mooiste boom

1e keer online besteld, prachtige boom afgeleverd ,bezorger heeft zelfs geholpen de boom in de waterbak te zetten. Boom staat al sinds 30 november en ziet er fantastisch uit! Ik had graag een foto erbij geplaatst maar die optie is er (nog) niet. Vlolgend jaar een boom van jullie!

by Hans on Kerstbomen Amsterdam
Weer top

Ook dit jaar net als vele voorafgaande jaren een pracht boom. En ieder jaar ook weer boven bezorgd. Gewekdig

by Sacha on Kerstbomen Amsterdam
Super mooie boom

Ondanks dat ze een uur te vroeg waren en geen sms hadden verstuurd is de boom weer HÉÉL erg mooi. Dit jaar een grotere gekozen. De bezorgers waren heel vriendelijk en hebbem de boom goed in de houder geplaatst. Bedankt & tot volgend jaar. Fijne dagen!!

by Alex Smits on Kerstbomen Amsterdam

Het ziet er allemaal goed uit op de site, maar toch jammer dat er geen telefonisch contact opgenomen kan worden om wat zaken vooraf te bespreken.

Door een website-update was ons telefoonnummer een tijdje niet meer op de site te zien (direct aangepast), gelukkig hebben we jullie toch nog snel mooie bomen kunnen leveren op de verschillende Ambulance posten.

by Jamila on Kerstbomen Amsterdam
Top

Wij zijn heel tevreden met de service.
Heel klantvriendelijk en mooi op tijd geleverd.

by Anca on Kerstbomen Amsterdam

Mooie, volle boom. Meteen door de bezorger in de woonkamer gezet. Fijne service,Blij mee!tot volgend jaar!👌👌👌

by Astrid Gerritsen on Kerstbomen Amsterdam
Kerstboom

Voor de eerste keer een boom laten bezorgen en helemaal TOP. Goede service, prachtige boom en leuke mensen die de boom kwamen neerzetten. Volgend jaar weer!

by melanie venverloo on Kerstbomen Amsterdam
drs

Beste mensen van Kerstbomen Amsterdam,
Alle lof voor de goede service en de kwaliteit van jullie product.
Ik ga genieten van de mooie kerstboom de komende weken.
Graag tot volgend jaar.
Melanie Venverloo.

by Yvonne on Kerstbomen Amsterdam
Blij mee!

Mooie frisse, volle boom. Meteen door de bezorger in de woonkamer gezet. Fijne service, heel eenvoudig te bestellen. Blij mee!

by Brian on Kerstbomen Amsterdam

Al enige jaren bestel ik een kerstboom via kerstbomenamsterdam.nl. In eerste instantie puur voor het gemak. Maar ben vanaf de eerste kerstboom onder de indruk van de kwaliteit van de bomen maar vooral ook van de service. Daarnaast is Alex ook een enorm vriendelijke en behulpzame bezorgen! Voor ons begint de kerstperiode eigenlijk met het mailtje waarmee ik een boom kan bestelling. Fijne dagen allelaal!

by Harry on Kerstbomen Amsterdam
Uitstekende service

In 2018 voor de 1e keer een prachtige Nordmann besteld. Dit jaar opnieuw een Nordmann besteld en laten bezorgen. Het is een mooie en volle boom. De bezorgers hebben de boom netjes in de standaard geplaatst en waren zeer vriendelijk. Super bedankt voor de service en de mooie boom. Volgend jaar ga ik hier weer bestellen!

by Roger on Kerstbomen Amsterdam
Wederom de mooiste bomen!

Elk jaar weer dik tevreden met de prachtige bomen! Een aanrader voor iedereen. Beste van Amsterdam EO!

by Simone on Kerstbomen Amsterdam

Prachtige boom en wat een ontzettend aardige mensen die de boom bezorgden

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands