Your feedback is important

Since 2017 it has been possible to leave reviews on our website. We are pleased to receive so many good responses from our customers.

To reward the effort, we (randomly) raffle nice prizes every year to customers who have written a review. Curious about the price? Order a Christmas tree, post a review and win!

We hope to make you happy with a beautiful Christmas tree this winter!

Merry Christmas greetings! Alex Zonneveld - Kerstbomen Amsterdam.

134 reviews sinds 2017:

5 Sterren
95%
4 sterren
3%
3 sterren
1%
2 sterren
1%
1 ster
0%

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kerstbomen Amsterdam
Average rating:  
 134 reviews
by Axpo Netherlands on Kerstbomen Amsterdam
Office Manager

Easy to order, really nice looking tree, they wrapped the tree when they came to pick-up so no dead needles everywhere.

by Jeannette Kok on Kerstbomen Amsterdam
Prachtig!

Wat een prachtige boom. Geweldige levering.
Hij staat te schitteren! We zijn fan!

by Willemien on Kerstbomen Amsterdam
Weer een prachtige kerstboom

Wat fijn om te kunnen vertrouwen op Kerstbomen Amsterdam. We hebben weer een prachtige boom gekregen en de bezorging was weer top. Met veel plezier kijken we naar onze volle, mooie nordmann!
Dank voor de excellente service en deze prachtboom!

by Mieke on Kerstbomen Amsterdam
Mooi (alweer)

Ook dit jaar weer een prachtige boom!

by Arnout on Kerstbomen Amsterdam
Groene kerst

Via de web site besteld en thuis laten bezorgen op zaterdag 12 december. Boom een nacht in de gang laten acclimatiseren en de volgende ochtend uitgepakt. Super mooie volle boom. Ik ga volgend jaar weer bij jullie bestellen.

by Hans on Kerstbomen Amsterdam
Top👍🏻

Ook dit jaar weer , net als voorgaande jaren, een prachtige volle boom. Helemaal geweldig en ook weer top service, boom in de standaard in de kamer geplaatst.
Bedankt

by Nico on Kerstbomen Amsterdam
Top boom

Goede boom, goede communicatie bij aflevering.
Bedankt!

by Annelies on Kerstbomen Amsterdam
Opnieuw fantastisch!

Opnieuw een fantastische kerstboom ontvangen. 3 m hoog en prachtig vol, kan niet beter. Ook de service was weer grandioos. Zo blij met jullie. Echt een aanrader!!!!

by Hayke on Kerstbomen Amsterdam
Fijn

Makkelijk bestellen, snel en op tijd geleverd, enige is dat ik wel vond dat er veel naaldverlies is (met name de onderste takken) dus ik hoop dat hij oud en nieuw haalt. Maar het is een mooie, volle, slanke en hoge boom!

by New Customer on Kerstbomen Amsterdam
Very good

First year ordering a tree and it is great. Delivery on time and the stand already on. Very happy.

by Abigail on Kerstbomen Amsterdam
Ms

No owl, no koala? Come on guys...

Lovely tree yet again. Thank you.

by Marie-José on Kerstbomen Amsterdam

Zoals elk jaar weer heel tevreden! Gisteren gebracht en nu zijn boom en ik bijzonder opgetogen!

by Anne on Kerstbomen Amsterdam
Super service en prachtige boom!

Voor de tweede maal weer tevreden. Heel betrouwbaar (als er iets niet klopt, bijv een standaard per ongeluk besteld) dan compenseren ze dat zonder gedoe... Ook weer een heel mooie volle boom.
Aanbeveling!

by Yvonne on Kerstbomen Amsterdam
Top!

Mooie boom en de service is weer heel goed. Alles was strak geregeld, een sms vlak voor aankomst. Vrolijk en vriendelijk en ook de boom nog even in mijn eigen standaard vastgezet.

by Pascal on Kerstbomen Amsterdam
Mooie bomen en top service

Dit jaar ook weer een prachtige boom en erg vrolijke en behulpzame bezorger! Zelfs de boom even vastgezet in de standaard! Top!

by Dave on Kerstbomen Amsterdam
Goede communicatie + kwaliteit

Communicatie met Annemiek van Kerstbomen Amsterdam erg prettig en soepel verlopen. De boom van goede kwaliteit en de levering erg efficiënt met GPS tracker zodat je precies kan zien wanneer de chauffeur er is.

by Mevrouw W. on Kerstbomen Amsterdam
Vaste leverancier, blij met boom en service!

Ik bestel al jaren de Nordmann kerstbomen voor op kantoor bij Kerstbomen Amsterdam en het zijn altijd mooie, volle bomen die geleverd worden. Ze bezorgen altijd een wow-factor bij collega's en gasten. Nu ik zelf in Amsterdam woon bestel ik ook particulier bij hen. Nou moet ik wel zeggen dat de kerstboom die ik paar dagen geleden heb ontvangen meer naalden lijkt kwijt te raken dan wat ik gewend ben, al toen het in net aankwam en nu nog meer nu het er los staat en als het enigszins aangeraakt/bewogen wordt. Aan de onderkant en midden bij de stam oogt het ook al wat minder vol. Ik had een ander boom hiervoor en daar vielen zelfs in net nauwelijks naalden vanaf. Wellicht heb ik nu toevallig een boom die wat zwakker is, maar daar kan Kerstbomen Amsterdam niks aan doen. Het is nog steeds een mooiere boom vergeleken met het gemiddelde en alle jaren ervoor waren de bomen ook zeer prachtig vol! Voor deze hopen we gewoon dat de boom het vol houdt tot januari (fingers crossed), met voldoende water en liefde gaat het vast lukken ;). Verder verloopt de communicatie altijd soepel en is men uiterst flexibel. De bezorgers zijn ook super vriendelijk en behulpzaam. Service en product zit goed, zelfs voor een perfectioniste als ik, dus voor mij geen andere leverancier meer en zou ze dan ook zeker aanbevelen bij anderen!

by Robert Jan on Kerstbomen Amsterdam
Prachtige boom, supervriendelijke service

Wat een luxe: kerstboom bezorgd tot in de woonkamer (ook op vier hoog)! Ik ga nooit meer rommelen met kerstbomen in de auto. Supervriendelijke bezorger, veel dank! De boom is prachtig!

by paulien kamps on Kerstbomen Amsterdam
office manager This Page

Op kantoor, jaarlijks weer een superboom!
Keurig geleverd en de boom heeft op een dag na 4 weken gestaan!!
Hij bleef mooi!
Dank!

by WUA on Kerstbomen Amsterdam
Elk jaar

Elk jaar bestellen we een grote boom voor bij ons op kantoor. Ook dit jaar weer een prachtige boom ontvangen! Geweldige service ook.

by René on Kerstbomen Amsterdam
Beste.Boom.Ooit.

Eerste keer online besteld bij Kerstbomen Amsterdam, maar daar gaat het niet bij blijven! Dit is de meest verse boom die ik ooit heb gehad - een gewone spar die na twee weken nog steeds al zijn naalden heeft is best bijzonder! Mooie maat, mooi in model, perfecte standaard erbij - en supergoed geholpen door de bezorger. Optuigen en water geven is het enige dat ik zelf hoefde te doen. Kortom: goede kwaliteit, goede prijs en perfecte service. Dank!

by Chanou - BESTSELLER on Kerstbomen Amsterdam

2 prachtige bomen geleverd gekregen! Mooi vol en goed in verhouding (model bomen 🙂 ) Fijn contact met medewerkers en bezorger.

by Yolanda on Kerstbomen Amsterdam

Wij bestellen inmiddels al zeker 5 jaar bij Kerstbomen.nl en sinds de eerste keer ieder jaar, en ieder jaar zijn we weer blij met onze boom! Goede communicatie, zeer klantgericht, eenvoudig te bestellen, punctuele levering. Boris en Alex zijn topbezorgers en zeker geweldig dat de boom tot op de beoogde plek in de standaard wordt afgeleverd, waarna er gekeken wordt of ie wel recht (genoeg) staat. Wij blijven voorlopig zeker terugkomen bij kerstbomen.nl voor onze kerstboom! Hohoho!

by Elizabeth on Kerstbomen Amsterdam
Beautiful Tree!

This is the third year we have ordered from here and every year we are super pleased with our tree! This year in my sleep deprived state (as a new parent) I accidentally ordered a 2.5m tree but it’s actually perfect and great values for money: big and beautiful! Delivery was slightly late this time but no real issue.

by Maurits on Kerstbomen Amsterdam
Super tevreden

De internetgoden werkte erg tegen op de bezorgingsdag door de storing bij T-mobile. Toch is het deze topservice gelukt op de afgesproken dag mijn boom te bezorgen. Hartelijk dank.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish