Wil je ons beoordelen? Graag!

Sinds 2017 is het mogelijk om reviews achter te laten op onze website. Het doet ons goed om zoveel goede reacties te ontvangen van onze klanten.

Om de moeite te belonen verloten wij (willekeurig) ieder jaar leuke prijzen aan klanten die een review hebben geschreven. Benieuwd naar de prijs? Bestel een kerstboom, plaats een review en maak kans!

Wij hopen je te mogen verblijden met een mooie kerstboom deze winter!

Vrolijke kerstgroet! Alex Zonneveld – Kerstbomen Amsterdam

81 reviews sinds 2017:

5 Sterren
95%
4 sterren
3%
3 sterren
1%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kerstbomen Amsterdam
Average rating:  
 89 reviews
by Paul on Kerstbomen Amsterdam
Top service

Snel makkelijk goed

by Cindy on Kerstbomen Amsterdam
Super mooie boom

Eerste keer besteld nog nooit zo een mooie volle boom gehad.en zo een aardige jongen die de boom bracht netjes en pas weggaan als de boom goed staat..super goeie service en voor die prijs mooie boom aardige mensen..volgend jaar zeker weer bestellen..succes mensen van de kerstbomen

by Hans Poorte on Kerstbomen Amsterdam
Koel

Koele Kerstboom, punctueel geleverd met een warme grijns. Fijne dagen, volgend jaar weer!

by Janneke on Kerstbomen Amsterdam
Prachtige sparren

In één woord SUPER.
SUPER mooie boon. Vorm en geur en grootte en volheid en zaagvers.
De levering punctueel en vriendelijk.
Volgend jaar weer!

by Rogier on Kerstbomen Amsterdam
Director

Wonderschone denneboom!

by Britney on Kerstbomen Amsterdam

Bedankt Romy & Alex voor het oplossen. De bomen zijn prachtig 🙂

by Judith on Kerstbomen Amsterdam
GREAT AGAIN!

Voor de 3e keer een kerstboom voor kantoor besteld bij Kerstbomen Amsterdam. Altijd een groot feest wanneer hij er weer is. Zo makkelijk en goede service, geweldig!

by Ana on Kerstbomen Amsterdam
Stars

I wish there would be more stars than 5... amazing ordering process, delivery, customer service and all with a big smile!

Great!!

by Adjoa on Kerstbomen Amsterdam
Hartstikke tevreden!

Afgelopen kerst hebben we met dank aan Kerstbomen Amsterdam het kantoor helemaal in de feeststemming kunnen brengen. De bomen waren van hoge kwaliteit, de meegeleverde verlichting deed het goed en de dames van de versierservice hebben ons goed geholpen met het optuigen van de hoogste boom (bijna vier meter)! Ook werden de bomen op tijd geleverd en opgehaald door vriendelijk personeel. Al met al zijn we erg tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!

by Marja on Kerstbomen Amsterdam

Voor de tweede keer een boom voor ons kantoor besteld, en weer een geweldig mooie! Haal-en brengservice is geweldig en ook de communicatie is fantastisch, heel flexibel allemaal! Dank daarvoor!

by Maarten on Kerstbomen Amsterdam
kerstbomen Amsterdam

Twee kerstbomen besteld bij kerstbomen Amsterdam.
Ontzettend goed bevallen, communicatie verliep erg goed en wanneer er iets gewijzigd moest worden (ophalen/brengen) werd dit zonder probleem direct geregeld.

by Liselotte on Kerstbomen Amsterdam
Ook dit jaar weer een prachtige boom

Na mijn goede ervaring van vorig jaar, heb ik dit jaar weer een Nordmann besteld. De prachtige boom heeft mijn huis gedurende de Kerstdagen erg feestelijk gemaakt. Tot mijn spijt is nu de dag aangebroken dat ik de boom weg ga halen. Ik weer zeker dat ik volgend jaar weer een kerstboom bij jullie ga bestellen!

by R van Deventer on Kerstbomen Amsterdam

Prima service, pracht boom. Tot volgend jaar.

by Nicole on Kerstbomen Amsterdam

Na eerst altijd de boom op de Westerdoksdijk gekocht te hebben nu besteld via het internet. Geweldige bezorgservice en een prachtige boom. Volgend jaar weer!

by rita on Kerstbomen Amsterdam
Blij

Mooie boom, aardige behulpzame bezorger.
Goed geregeld! Volgend jaar weer.

by Mike Fox on Kerstbomen Amsterdam
Mr

We are delighted with the tree. It was delivered exactly on time by an extremely polite and helpful driver who installed it in its socket and took away the wrapping. Perfect!

by Charlene on Kerstbomen Amsterdam
Geweldig!

Via Ice Amsterdam had ik een kerstboom gewonnen en die werd netjes thuis bezorgd door een vriendelijke bezorger! De boom is mooi en stevig. Ik ben erg tevreden!

by Petra on Kerstbomen Amsterdam
Prachtige volle boom

Wij kregen een knots van een boom! Mooi vol maar hij paste helaas niet in onze standaard. Even gebeld met Kerstbomen Amsterdam en de volgende ochtend kwam de berzorger met een standaard die paste en hij heeft hem er ook nog voor ons in gezet. Top service!

by Wim de Wit on Kerstbomen Amsterdam
The King

Lengte, vorm, kleur, reuk, schoonheid, " 2 plaatjes " , Service heel sterk, zorg, vriendelijk, 'gastvrijheid' in de hulp perfect !!!

King Alex ,de kerstbomen koning

by Joe on Kerstbomen Amsterdam
Beautiful Christmas tree 🎄

We received a beautiful tree and it was delivered by a very friendly delivery person to our living room. He made sure the tree is placed perfectly. The tree is truly beautiful, very bushy and lively. We will order our tree here again next year.

by Rosa Regez on Kerstbomen Amsterdam
Super boom!

Geweldige service en een prachtige boom!

by Jacqueline on Kerstbomen Amsterdam
Top boom!

Via de website dit jaar een kerstboom besteld voor ons bedrijf. Een dag later werd deze keurig afgeleverd! Zo mooi dat verschillende mensen aan de boom voelen en ruiken of deze wel echt is. Een aanrader dus. Normaliter komen we elk jaar op locatie Westerdok waar ik altijd erg vriendelijk wordt geholpen.

by mirjam on Kerstbomen Amsterdam

blij met de boom!!

by Harry on Kerstbomen Amsterdam
Top service

Gisteren heb ik voor de eerste keer bij Kerstbomen Amsterdam besteld. Bestellen via de website is eenvoudig en de kerstboom staat nu al in huis. Ik heb een Nordmann besteld (1.75 - 2.00 m) en hij ziet er prachtig uit. Ik ben erg tevreden over de bezorging en service. Je krijgt van te voren een e-mail en sms zodat je precies weet wanneer de bezorger langskomt. De bezorger is erg vriendelijk en heeft mijn kerstboom netjes in de standaard gezet. Volgend jaar ga ik zeker weer bij hun bestellen.

by Nynke on Kerstbomen Amsterdam
Wederom geweldig!!

Al jarenlang bestellen wij onze boom via kerstbomen Amsterdam en dat is niet voor niets!! Prachtige bomen en geweldige service. Fijne feestdagen allemaal.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»