Wil je ons beoordelen? Graag!

Sinds 2017 is het mogelijk om reviews achter te laten op onze website. Het doet ons goed om zoveel goede reacties te ontvangen van onze klanten.

Om de moeite te belonen verloten wij (willekeurig) ieder jaar leuke prijzen aan klanten die een review hebben geschreven. Benieuwd naar de prijs? Bestel een kerstboom, plaats een review en maak kans!

Wij hopen je te mogen verblijden met een mooie kerstboom deze winter!

Vrolijke kerstgroet! Alex Zonneveld – Kerstbomen Amsterdam

51 reviews in 2017:

5 Sterren
94%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kerstbomen Amsterdam
Average rating:  
 68 reviews
by Jacqueline on Kerstbomen Amsterdam
Top boom!

Via de website dit jaar een kerstboom besteld voor ons bedrijf. Een dag later werd deze keurig afgeleverd! Zo mooi dat verschillende mensen aan de boom voelen en ruiken of deze wel echt is. Een aanrader dus. Normaliter komen we elk jaar op locatie Westerdok waar ik altijd erg vriendelijk wordt geholpen.

by mirjam on Kerstbomen Amsterdam

blij met de boom!!

by Harry on Kerstbomen Amsterdam
Top service

Gisteren heb ik voor de eerste keer bij Kerstbomen Amsterdam besteld. Bestellen via de website is eenvoudig en de kerstboom staat nu al in huis. Ik heb een Nordmann besteld (1.75 - 2.00 m) en hij ziet er prachtig uit. Ik ben erg tevreden over de bezorging en service. Je krijgt van te voren een e-mail en sms zodat je precies weet wanneer de bezorger langskomt. De bezorger is erg vriendelijk en heeft mijn kerstboom netjes in de standaard gezet. Volgend jaar ga ik zeker weer bij hun bestellen.

by Nynke on Kerstbomen Amsterdam
Wederom geweldig!!

Al jarenlang bestellen wij onze boom via kerstbomen Amsterdam en dat is niet voor niets!! Prachtige bomen en geweldige service. Fijne feestdagen allemaal.

by Linda on Kerstbomen Amsterdam
Heel blij!

Eerst keer een kerstboom online besteld en laten bezorgen voor ons kantoor. En nooit meer anders! Geweldige service en een heel mooie volle boom!

by Danielle on Kerstbomen Amsterdam

Hele mooie bomen en super service!

by Myrthe on Kerstbomen Amsterdam
Top!

Geweldige boom en service!

by Anja on Kerstbomen Amsterdam
Fantastische sfeervolle bomen

We hebben vier bomen voor op kantoor besteld en ze zijn werkelijk schitterend. Mooi van vorm en goed vol dus we zijn er heel blij mee

by Denise on Kerstbomen Amsterdam
Jaarlijkse topservice!

Elk jaar weer wordt er een prachtige (grote!) boom bezorgd die zo in de boekjes kan. En altijd super vriendelijk geholpen met de boom in de standaard te krijgen. Order, bezorging, service, boom, alles 5*!

by Judith on Kerstbomen Amsterdam
SO HAPPY!

Our office is so Christmassy since our beautiful tree was delivered! What a great, quick and friendly service. Thank you!

by Mandy on Kerstbomen Amsterdam

This is a great service, awesome communication about delivery time. Help setting up the tree, all with a smile! Thanks!

by Mijndert on Kerstbomen Amsterdam
top

Second year that I order from this company and again a great experience. Beside the fact that the Nordmann 175cm is perfect I also received great service. There was a mixup with the address on the side of the company but they rectified the problem and delivered the tree with no delay.

by C.M van Ewijk (Vaillant) on Kerstbomen Amsterdam
mooie Kerstboom

Prachtige bomen vol en mooie volle boom .!

by Angelique on Kerstbomen Amsterdam
Nice

Mooie volle boom afgeleverd met waterbak. Volgend jaar weer.

by Deborah on Kerstbomen Amsterdam
Prachtige boom en super service!

Vandaag is onze boom bezorgd waar we ontzettend blij mee zijn! Boom is perfect, net zoals de service die verleend werd. Ideaal tracking systeem waarbij je precies de bezorger kan volgen. Gebeld of het mogelijk was om rekening te houden met de tijd en dat was heen enkel probleem. Super tevreden, voortaan slepen wij nooit meer zelf met een boom!

by Westmaas on Kerstbomen Amsterdam
Beste boom ter wereld

Al vijf jaar kopen wij op 10 december onze kerstboom op het Westerdoksplein en ieder jaar is de boom weer mooier dan het jaar daarvoor. De bomen zijn niet alleen mooi maar ze blijven ook nog lang hun naalden behouden.

by Erik on Kerstbomen Amsterdam
Ieder jaar weer een prachtige boom

Dit weekeinde alweer voor het 11 jaar op rij een kerstboom halen bij Alex. Altijd prachtige bomen en persoonlijke service. Jammer dat de thuisbrengservice niet verder gaat dan regio Amsterdam. De koffie van Ella en Hans maakt dan weer veel goed.

by Niek on Kerstbomen Amsterdam

Prachtige boom en perfecte haal- en brengservice door Alex!

Volgend jaar weer!

by Esther Marioneaux on Kerstbomen Amsterdam
kerstboom 2018

We hebben weer een geweldige mooie boom gekregen! Prachtig vol , net als vorig jaar. Dit jaar hebben we voor een hoge boom gekozen en dat is ons heel goed bevallen! En dank aan de bezorger voor het naar boven dragen!

by De Monsters on Kerstbomen Amsterdam
Hele mooie boom, net als voorgaande jaren

We hebben voor het derde jaar op rij een hele mooie boom ontvangen. De levering loopt ook altijd perfect. Tot volgend jaar!

by Lieske Tibbe on Kerstbomen Amsterdam

Voor de tweede keer een prima boom gehad van jullie. Een sieraad in mijn kamer, bijna jammer dat hij binnenkort alweer weg moet.

by Receptie on Kerstbomen Amsterdam
Kerstboom

Al meerdere jaren verzorgen jullie voor kerst de kerstboom voor ons bedrijf en elk jaar weer is deze weer prachtig. Dankjewel en tot volgend jaar!

by Van gool elburg on Kerstbomen Amsterdam
Een 10!

Wat hebben wij een prachtige boom ontvangen van een hele vriendelijke koerier. Wij zeggen zeker tot volgend jaar!

by Kelseigh on Kerstbomen Amsterdam
Wouldn't go anywhere else!

Super easy to order and really good communication so you know exactly when your tree will arrive.This is the second time I have used Kerstbomen Amsterdam and the trees are always beautiful. Very happy!

by Kristin on Kerstbomen Amsterdam
Office Manager @ClaySolutions

Elk jaar wordt er weer een prachtige boom afgeleverd met een dikke glimlach en kunnen we weer een maand genieten! Echt TOP!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»