Wil je ons beoordelen? Graag!

Sinds 2017 is het mogelijk om reviews achter te laten op onze website. Het doet ons goed om zoveel goede reacties te ontvangen van onze klanten.

Om de moeite te belonen verloten wij ieder jaar in Januari 5 x een waardebon t.w.v. 25,- euro aan klanten die een review hebben geschreven. De waardebon is dan in december weer bij ons in te wisselen (zowel online als op de verkooppunten).

Wij hopen je te mogen verblijden met een mooie kerstboom deze winter!

Vrolijke kerstgroet! Alex Zonneveld – Kerstbomen Amsterdam

51 reviews in 2017:

5 Sterren
94%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 51 reviews

Prachtige boom en perfecte haal- en brengservice door Alex!
Volgend jaar weer!

by Esther Marioneaux on Kerstbomen Amsterdam
kerstboom 2018

We hebben weer een geweldige mooie boom gekregen! Prachtig vol , net als vorig jaar. Dit jaar hebben we voor een hoge boom gekozen en dat is ons heel goed bevallen! En dank aan de bezorger voor het naar boven dragen!

by De Monsters on Kerstbomen Amsterdam
Hele mooie boom, net als voorgaande jaren

We hebben voor het derde jaar op rij een hele mooie boom ontvangen. De levering loopt ook altijd perfect. Tot volgend jaar!

by Lieske Tibbe on Kerstbomen Amsterdam

Voor de tweede keer een prima boom gehad van jullie. Een sieraad in mijn kamer, bijna jammer dat hij binnenkort alweer weg moet.

by Receptie on Kerstbomen Amsterdam
Kerstboom

Al meerdere jaren verzorgen jullie voor kerst de kerstboom voor ons bedrijf en elk jaar weer is deze weer prachtig. Dankjewel en tot volgend jaar!

by Van gool elburg on Kerstbomen Amsterdam
Een 10!

Wat hebben wij een prachtige boom ontvangen van een hele vriendelijke koerier. Wij zeggen zeker tot volgend jaar!

by Kelseigh on Kerstbomen Amsterdam
Wouldn't go anywhere else!

Super easy to order and really good communication so you know exactly when your tree will arrive.

This is the second time I have used Kerstbomen Amsterdam and the trees are always beautiful. Very happy!

by Kristin on Kerstbomen Amsterdam
Office Manager @ClaySolutions

Elk jaar wordt er weer een prachtige boom afgeleverd met een dikke glimlach en kunnen we weer een maand genieten! Echt TOP!

Matig

De boom werd netjes afgeleverd, maar hij was na 1,5 week al uitgezakt. We hebben water gegeven zoals was aangegeven maar hij zag er toen al niet meer mooi uit en ging hangen.

Beste Lauren, Bedankt voor de feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de kerstboom al na 1,5 week ging hangen. Helaas kunnen wij dit vooraf niet zien, wij zullen nooit bewust een mindere kerstboom leveren. Dat de kerstboom gaat hangen kan komen door meerdere factoren. De kerstboom kan ziek zijn, de tempratuur verandering van koud naar warm was wellicht te groot, of de kerstboom heeft te dicht bij een verwarming gestaan misschien op de tocht... Ik zal ook nog even persoonlijk contact met jullie opnemen om een passende oplossing te vinden. Vriendelijke groet, Alex Zonneveld

Mrs

Absolutely fantastics service and the most beautiful tree!! Thank you!!

Jaren geleden kocht ik voor het eerst een kerstboom op het westerdoksplein, alleen had ik me in de locatie vergist dus stond m'n auto een behoorlijk eindje verderop. Geen enkel probleem en de boom werd naar de auto getild en in de kofferbak gelegd voor me. Toen de boom thuis weken bleef staan en amper uitviel wist ik dat dit het goede adres was.

Ondanks dat ik nu al een paar jaar verhuisd ben blijf ik ieder jaar terugkomen om hier een kerstboom te halen. Ze vallen amper uit, de service is geweldig en er wordt echt aandacht besteed om een zo mooi mogelijke boom voor je te vinden bij het uitzoeken.

Volgend jaar weer!

by Frederiek on Kerstbomen Amsterdam
Kerstbomen Amsterdam

Top service en een super mooie boom! Zoals elk jaar zijn we heel blij met jullie...

Geweldige kerstBOMEN!!

Net als vorig jaar 3 kerstbomen besteld. Voor op kantoor, bij een collega en thuis.

Allemaal PRACHTIG! Super kwaliteit en top levering tot in huis.

Volgend jaar kiezen wij absoluut weer voor www.kerstbomenamsterdam.nl

De allerbeste wensen voor 2018 en sprankelende groet

by autoradam on Kerstbomen Amsterdam
kerstboom

weer een mooie boom, en top afgeleverd.Tot volgend jaar.

Prettige Service en Heldere Communicatie

Nu voor de tweede keer hier een boom besteld naar volle tevredenheid. Vriendelijke bezorging, erg mooie boom die lang staat en prettig dat er goed gecommuniceerd wordt over de tijd waarop de boom bezorgd wordt.

Erg gemakkelijk en vriendelijke service

Ik zou het volgend jaar zo weer doen. Top service met een glimlach en puik boompje.

Altijd Top

Bestel sinds enkele jaren een boom bij Kerstbomenamsterdam.nl en elk jaar komt er een prachtige boom in huis. De bomen blijven tot in de 1ste week van januari staan en dan vanaf 10 december. Prima service en volgens afspraak,dit jaar zelfs met de sneeuw. De boom wordt zelfs in de kamer voor je neergezet.
2018 absoluut weer!

by Mamma Chantal en baby Morgan on Kerstbomen Amsterdam

Zeer gewaardeerde toppers, dit jaar al voor de 3e keer een boom van jullie. We moesten helaas dit jaar een kleinere boom bestellen, maar de kwaliteit was als altijd weer helemaal geweldig! Komend jaar op een ander adres gaan we ZEKER weer bij jullie bestellen. Wel zal ik dan weer een waterbak nemen want dan kunnen we nog langer genieten van de prachtboom. Wij willen jullie danken voor de super service, het snelle reageren bij vragen en de topbezorging. Mede door jullie worden de feestdagen altijd erg sfeervol. We zijn altijd super tevreden dus heeel erg bedankt! Blije groetjes van de uk en mijzelf! Tot volgend jaar!🍾

Erg tevreden!

Dit jaar (2017) voor het eerst een kerstboom besteld bij Kerstbomen Amsterdam. We hebben niet eerder zo'n mooie kerstboom gehad. Vorm is perfect, geur is heerlijk en hij staat nu (28 december) nog steeds in volle glorie. Levering was op tijd en bezorger was erg vriendelijk.

Super Service!

Voor de derde keer besteld, super service en super vriendelijk altijd. Tot volgend jaar weer.

Prachtige boom!

Een prachtige boom en een supergoede service! Volgend jaar bestellen wij weer!

3 years running

I have ordered for 3 years now with delivery and every time they are on time and very organised! One year I bought from a street stall and it cost me 15eur extra AND I had to carry it home so don't even waste your time 🙂 I will always use kerstbomen amsterdam now

by Gitta Brands on Kerstbomen Amsterdam

Prima levering! Boompje van goede kwaliteit. We bestellen volgend jaar weer :-)!

by Danielle Haveman on Kerstbomen Amsterdam
HEEL BLIJ

Zo'n prachtige boom heb ik zelden gezien. Perfect recht en heel mooi gevuld. Ik word altijd heel blij van kerst en beginnen met versieringen in huis, en toen ik ook nog zo'n vrolijke bezorger op de stoep had staan, werd ik helemaal blij. Ontzettend vriendelijke, vrolijke man. Service was top. Hij was stipt op tijd en de boom is perfect neergezet. Ik was zo blij dat ik mijn vriend zo mooi kon verassen. Volgend jaar ga ik zeker weer van jullie service gebruik maken. Helemaal TOP!

by Liselotte on Kerstbomen Amsterdam
Mooie kwaliteitsboom!

Een dag nadat ik de boom online besteld had werd deze al thuis bezorgd door Boris. Een mooie kwaliteitsboom die geen naalden verliest. Erg tevreden! Volgend jaar kom ik zeker terug!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»