• Met een waterstandaard blijft de kerstboom langer mooi!
  • Zelf een standaard? Wij zagen de kerstboom vers & recht af!
  • Wij monteren het houten kruis voor je onder de kerstboom!

Online een kerstboom bestellen

Nadat de kerstboom op de website is besteld, ontvang je een email bevestiging met details over de bezorging. Nadat de route compleet is, sturen wij je een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig. Doordat onze bezorgers met GPS rijden, wordt de tijdsindicatie steeds specifieker, tot wel 10 minuten nauwkeurig. Je hoeft dus zelfs geen dagdeel thuis te blijven voor de ontvangst van de kerstboom.

Bij het bestellen kan je kiezen voor verschillende betaalwijze. Zo is het mogelijk om contant te betalen aan onze bezorger, maar is het ook mogelijk om online te betalen via Ideal. Indien er als bedrijf wordt besteld, dan is er ook de mogelijkheid om per factuur te betalen. De factuur wordt verstuurd nadat de kerstboom is bezorgd.

Slide Minder naaldverlies Voor inkoopprijs Ieder jaar opnieuw te gebruiken Kerstboom staat altijd recht Minder Naaldverlies Ieder jaar opnieuw te gebruiken Voor inkoopprijs Kerstboom staat altijd recht

Houten kruis of Waterstandaard

Het voordeel van een waterstandaard ten op zichte van een houten kruis, is dat een kerstboom in een waterstandaard beter in conditie blijft. Vooral een Nordmann zal nog veel water absorberen, dat kan zelfs een liter water per dag zijn. Dit verschilt echter per kerstboom. Wanneer een kerstboom weinig water absorbeert, betekent dit niet dat de boom in een slechte conditie verkeert.

Wanneer je een waterstandaard bestelt, zal de stam van de kerstboom al door ons geprepareerd worden om in de waterstandaard te plaatsen. De waterstandaard is ieder jaar opnieuw te gebruiken. TIP: Zorg ervoor dat de stam niet helemaal in het water staat. Alleen de onderkant van de stam absorbeert het water en op deze manier kan je ook goed bij houden hoeveel water uw kerstboom verbruikt. Daarnaast voorkomt u dat de stam van de kerstboom zal verzwakken.

Wanneer je een kerstboom op houten kruis bestelt, zal het kruis door ons gemonteerd worden op de kerstboom.

Voor de kerstbomen groter dan 2,5 meter is er ook een speciaal ontworpen stalen kerstboomstandaard te huur of te koop. De standaards zijn ideaal voor grote / zware kerstbomen en zijn gespoten in de kleur groen.

Ophaalservice (optioneel)

Ophaalservice in de eerste week van januari. Op verzoek van een aantal van onze klanten bieden wij nu ook een ophaalservice aan. Het kan redelijk wat werk zijn om voornamelijk grote kerstbomen door het pand te slepen. Wij doen dit graag voor je. Als je ervoor kiest om van deze service gebruik te maken, dan zorgen wij ervoor dat de kerstboom netjes wordt opgehaald. De kosten van de ophaalservice zijn hoger dan het bezorgtarief, aangezien we de kerstboom met twee personen ophalen. Daarnaast neemt het ophalen van een kerstboom meer tijd in beslag dan het bezorgen van een kerstboom.

Indien je gebruik maakt van de ophaalservice, dan maken we voor kerst een afspraak met je om de kerstboom op te halen in de eerste week van januari.

Geimpregneerde kerstboom

Het is mogelijk om de kerstboom te laten impregneren. De impregnatie wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf en je ontvangt altijd een certificaat van de behandeling. De geimpregneerde kerstbomen zijn niet direct via de webiste te bellen. Je dient een email naar ons te sturen om een geimpregneerde kerstboom aan te vragen. Stuur je email naar info@kerstbomenamsterdam.nl met als onderwerp: Aanvraag geimpregneerde kerstboom. Graag vermelden in mail: type en lengte van de kestboom + gewenste bezorgdatum.

Extra kosten impregnatie:

100-150 cm – 32,50 euro | 150-200 cm – 37,50 euro | 200-250 cm – 42,50 euro

250-300 cm – 47,50 euro | 300 – 400 cm – 52,50 euro

De juiste lengte van de kerstboom kiezen

Onze kerstbomen worden gemeten vanaf de stam tot halverwege de piek. Als er geen verhoging wordt gebruikt, dan zijn de kerstbomen tussen 175 cm en 250 cm de juiste keuze (op basis van gemiddelde huiskamer hoogte van 2,6 m) . Wanneer je de kerstboom op een verhoging plaatst dan adviseren wij kerstbomen tot 175 cm.

Bezorggebied

Wij bezorgen onze kerstbomen vanaf donderdag 28 november in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Landsmeer & Ouderkerk aan de Amstel.

Privacy van de ingevulde gegevens

De gegevens gebruiken wij alleen om je te informeren over de bestelling en voor het bezorgen van de kerstboom. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Annuleren van de bestelling

Indien je de bestelling wilt annuleren, kan dit tot 2 dagen voor de bezorging. Hiervoor dient er een e-mail te worden verstuurd naar info@kerstbomenamsterdam.nl


nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands