Kerstbomen Amstelveen

Dagelijkse bezorging start 26 November! 7 dagen per week, voor 15:30 besteld, morgen persoonlijk bezorgd! Kies je favoriete datum en volg je bezorger live!

Service
Wij de hoogste kwaliteit kerstbomen bij je thuis of op kantoor. De dagelijkse bezorging strart op 26 November, 7 dagen per week in Amstelveen. Bij het bezorgen hanteren wij altijd een hoge service en plaatsen de kerstboom voor je op gewenste plek. Ook als je op 3 hoog woont, onze bezorger zorgt ervoor dat de kerstboom netjes wordt afgeleverd.

Volg je bezorger live!
Tijdens het bestellen kies je zelf je bezorgdatum uit. Een dag voor levering ontvang je van ons een email met daarin een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Als onze bezorger in de buurt is ontvang je een sms met een link waar onze bezorger op dat moment is en hoe lang het nog duurt voordat de kerstboom bij jou arriveert. Je hoeft dus nooit lang thuis te blijven, wij houden je op de hoogte.

Kwaliteit
Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit kerstbomen. Alle foto’s op de website zijn onze eigen kerstbomen. Dit is de kwaliteit die je geleverd krijgt! Ieder jaar gaan wij zelf naar Denemarken om de mooiste kerstbomen te linten, hierdoor kunnen wij je een schitterende volle kerstboom garanderen! Bekijk hier de reviews van onze klanten over de kwaliteit en onze service.

Verkooppunten
Wij verkopen inmiddels al ruim 10 jaar kerstbomen in Amsterdam, het begon in 2007 op het Westerdoksplein en sinds een aantal jaar verkopen wij onze bomen ook op de Vijzelgracht, Stadionplein en Houthavens. In Amstelveen hebben wij ook een verkooppunt, direct gelegen aan de Amstel. Bekijk onze openingstijden en routebeschrijving op onze pagina Verkooppunten.

Betalingswijze
De kerstboom kan direct veilig worden afgerekend via IDEAL. Ook is het mogelijk om contant aan de deur te betalen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om per factuur te betalen. De factuur sturen wij een dag na levering per mail (betaaltermijn 14 dagen).

Ophaalservice optioneel tegen meerprijs.

Bezorging voor particulieren en bedrijven!

Verkooppunten


U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd:

nl_NLNederlands