Kerstbomen Amstelveen

Kerstbomen Amstelveen

Ben je op zoek naar een mooie kerstboom in Amstelveen? Kerstbomen Amsterdam bezorgt 7 dagen per week de hoogste kwaliteit kerstbomen in Amstelveen tot in de woonkamer of kantoor. Kies zelf de bezorgdatum, ontvang een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig en op de dag van bezorging is onze bezorger zelfs live te volgen. Of kom gezellig langs op ons verkooppunt aan de Noorddammerweg in Amstelveen. Bekijk de locatie en openingstijden onderaan de pagina. 

In ons assortiment, de populaire Nordmann kerstboom van 1 – 4 meter, een herplantbare Fraserie kerstboom in pot en de traditionele Spar. Naast kerstbomen verkopen wij voor iedere lengte kerstboom een passende kerstboomstandaard, hebben een ruim assortiment kerstboomverlichting, kerstballen, complete versierpakketten en het is zelfs mogelijk om een kerstboom door ons te laten decoreren op locatie. 

Vind jouw perfecte kerstboom

Versierpakketten

Ruim 10 schitterende thema’s. Trendy of een klassieke stijl. 

Kerstboomstandaard

Gratis Easyfix boorgat bij al onze kerstbomen!

Stel je eigen kerstboom samen

Populaire categorieën

Waar komen onze kerstbomen vandaan?

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Waarom bij ons bestellen?

De mooiste kerstbomen

De hoogste kwaliteit Nordmann kerstbomen, ieder jaar selecteren wij de bomen zelf en daardoor garanderen wij al onze klanten een mooie kerstboom. Ook in ons assortiment, de Fraserie potgekweekt en de Picea Abies. De Fraserie is herplantbaar en de Abies is de traditionele dennenboom. Voor ieder wat wils en allemaal van hoge kwaliteit.

De hoogste service

Persoonlijke bezorging tot in de woonkamer of kantoor. Woon je op 3 hoog, geen probleem? Onze vriendelijke bezorgers plaatsen de kerstboom op de gewenste plek. Je kan zelf de bezordatum kiezen en op de dag van bezorging kan je ons zien rijden. En is er iets mis, dan helpen we je graag. We zijn altijd in de buurt.

Een groene kerstboom

Kerstbomen zijn goed om de lucht te zuiveren, ieder jaar planten wij nieuwe kerstbomen, er verdwijnen dus geen bomen. Het gaat er vooral om wat je er na de kerst mee doet. Sinds 2020 helpen wij de Gemeente Amsterdam met het recyclen van kerstbomen. Lees meer over ons initiatief en de ophaalservice in de eerste week van januari op onze recycling pagina.

Ruim 15 jaar ervaring

In 2007 zijn we begonnen met de straatverkoop op het Westerdoksplein. Inmiddels zijn we ook op de Vijzelgracht, Stadionplein, Amstelveen en in Haarlem te vinden. Sinds 2012 verkopen we onze kerstbomen ook online. Het team is inmiddels flink gegroeid. We hebben er erg veel plezier in en genieten van de leuke reacties die wij jaarlijks ontvangen van onze klanten.

Verkooppunten

Vind je het leuk om je kerstboom zelf uit te zoeken en houd je van de sfeer die daar bij hoort? Kom dan langs op één van onze verkooppunten. Bekijk de kaart voor de openingstijden per locatie en navigeer je naar ons toe. We kijken uit naar je komst.

Al 15 jaar betrouwbaar in Amsterdam

Reviews

Ruim 150 geverifieerde klant reviews! Wij worden al jaren als ”uitstekend” beoordeeld. Ook dit jaar gaan wij er weer alles aan doen om al onze klanten een prachtige kerst(boom) te bezorgen. We hebben veel plezier in ons werk en genieten van alle leuke reacties.

 by Hans on Kerstbomen Amsterdam
Top boom

Doe nu al jaren een boom bestellen bij Kerstbomen Amsterdam en echt elk jaar een prachtige volle boom en top service met bezorgen

 by Mieke on Kerstbomen Amsterdam
Blij

Ook dit jaar weer blij met een mooie boom, op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

 by Aga on Kerstbomen Amsterdam
Fabulous

Beautiful christmas tree, very nice & kind deliver responsible Victorio.
Next year we will order with you again. Your CX delivery is flawless and it's so nice to see that some business understand do well how
important is every details. Absolutely fabulous! Thank you.

Page 1 of 58:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Veelgestelde vragen per onderwerp

Ja, bij de laatste stap, waar je de gegevens invult voor bezorging, kan je de bezorgdatum kiezen. Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 23 november.

Ja, één dag voor bezorging sturen we je een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag zelf kan je de bezorger zelfs zien rijden.

Ja, we plaatsen de kerstboom bij je op de gewenste plek. Service tot in de woonkamer of kantoor.

Zeker, onze bezorgers helpen je graag en vertrekken weer als de kerstboom mooi staat.

Ja, wij rekenen 10 euro per adres (geen extra kosten bij meerdere bomen) en hierbij leveren wij de hoogste service. Woon je 3 hoog? Geen probleem

Betaal eenvoudig en veilig via IDEAL, Creditcard of kies voor contant bij aflevering. Bedrijven kunnen op rekening betalen dmv een factuur. De factuur ontvang je na de levering per mail, ook als je met IDEAL of Creditcard betaald.

Wij bezorgen dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel en Landsmeer. Woon je ergens anders en wil je graag een kerstboom van ons, vraag dan naar de mogelijkheden via info@kerstbomenamsterdam.nl.

De Nordmann kerstboom is een sterke kerstboom met zachte naalden en nauwelijks naalduitval. Premium heeft te maken met het uiterlijk van de boom. Al onze Premium Nordmann kerstbomen, zijn mooi vol en symmetrisch. Wij zijn zeer nauwkeurig bij het selecteren van de kerstbomen, daardoor garanderen wij al onze klanten een schitterende kerstboom.

Ja, al onze kerstbomen tot 300 cm beschikken over een gat in de onderkant speciaal voor de Easyfix kerstboomstandaard. Wij boren de gaten met originele Easyfix apparatuur. Deze service is gratis.

Ja, onze Fraserie in pot kerstboom heeft een kluit. De kerstboom is zelf potgekweekt, daarom is de kerstboom ook geschikt om weer terug te planten.

De Picea Abies is minder naaldvast dan de Nordmann en Fraserie. Toen wij in 2007 begonnen kocht iedereen de kerstboom pas na Sinterklaas. Nu is er zelfs voor december al veel vraag. Om ook tijdens kerst nog te kunnen genieten van je traditionele dennenboom verkopen wij deze kerstboom vanaf 2 december.

Alle kerstbomen komen van een speciaal ingericht kerstbomen veld. Voordat de kerstboom bij jou in de kamer staat, zijn er alweer nieuwe kerstbomen aangeplant. Op jaar basis planten wij duizenden nieuwe kerstbomen. Een kerstboom haalt gemiddeld 18 kg Co2 uit de lucht.

Ja, zeker. Vooral een Nordmann kerstboom neemt nog veel water op via de stam. Voor vertrek zorgen wij dat alle poriën van de stam / schors goed open staan voor wateropname. Onze Easyfix kunststof / stalen en Krinner XXL waterstandaard beschikken over een waterreservoir. Thuis zorg je ervoor dat de standaard altijd gevuld is met water.

Een kerstboom kan schrikken van een grote tempratuurverandering. Daarom is het verstandig om het geleidelijk te laten verlopen. Het beste is om de kerstboom minimaal 12 uur in een koelere omgeving te laten staan, zoals bijvoorbeeld op de gang, balkon of schuur. Je hoeft de kerstboom niet uit te pakken, gewoon in het net laten zitten.

Om zo lang mogelijk te genieten van je kerstboom, is het verstandig om de kerstboom water te geven. Dat kan dus met een waterstandaard via de stam, maar je kan ook de naalden in sprayen met water. Plaats de kerstboom niet te dicht bij een warmtebron, zoals een verwarming en probeer tocht te vermijden.

Als er iets mis is – dan lossen we het graag voor je op. We zijn altijd in de buurt en samen zorgen we voor een mooie kerst.

Ja, je kan een brandveilige kerstboom bij ons bestellen. Voeg impregnatie toe aan je bestelling en je kerstboom wordt behandeld met een brandvertragende spray. Hiervoor werken wij samen met een erkend bedrijf. Je ontvangt ook een officieel certificaat van behandeling. Let op wij leveren onze brandveilige kerstbomen uit op 30 november, 8 en 14 december. Bestel op tijd.

In de eerste week van Januari komen we bij je langs om de kerstboom op te halen. Zelf haal je alleen de verlichting en versiering uit je kerstboom en wij doen de rest. We doen dit op een nette manier en laten geen naalden achter onderweg.

Ja, bij het selecteren van de ophaalservice, kies je de dag uit wanneer je wilt dat we langs komen.

Ja, het is nu al mogelijk om de ophaalservice te bestellen. 

Ja, wij bieden de kerstboom aan voor recycling. Een deel van onze bomen wordt verwerkt tot compost, waar lokale hoveniers in het voorjaar weer gebruik van maken. Of je kerstboom wordt gebruikt voor kleinere initiatieven, zoals een bijenhotel van de stam van de kerstboom of een kamergeur van de dennennaalden.

Nee, ook onze particuliere klanten maken gebruik van de ophaalservice.

Je wordt volledig ontzorgd. Je maakt een keuze uit de verschillende thema’s en bij het afrekenen bepaal je zelf de bezorgdatum. Op de uitgekozen dag komen wij bij jou op locatie de kerstboom versieren. In januari halen we de kerstboom weer leeg en nemen we alles weer mee. Alles is inclusief je hoeft dus geen kerstboomstandaard / kerstboomverlichting / ophaalservice te bestellen.

Bij de versierpakketten combineren we verschillende kleuren kerstballen met luxe kerstballen en ornamenten. In de doos vind je ook instructies hoe de kerstboom het mooiste kan versieren. De versierpakketten komen het beste tot hun recht op Premium Nordmann kerstbomen van 175 – 250 cm.

We hebben een ruim assortiment kerstboomverlichting, zodat je elke kerstboom mooi verlicht kan worden. Niet teveel, niet te weinig. Met ons advies kom je mooi uit.

Nordmann kerstboom  Spar Kerstboom 
     
Lengte van de kerstboomAantal lampjes Lengte van de kerstboomAantal lampjes
100 – 125 cm400 150 – 200 cm560
125 – 150 cm560 200 – 250 cm700 of 800
150 – 175 cm700 250 – 300 cm1000 of 1200
175 – 200 cm800 of 1000   
200 – 225 cm1000   
225 – 250 cm1200   
250 – 300 cm1500 of 2x 1000   
300 – 400 cm2x 1200 of 2x 1500 

Ervan uitgaande dat je nog geen kerstballen hebt, is dit ons advies voor Nordmann kerstbomen. Voor de Picea Abies of de Fraserie kerstboom kan je bij de maten vanaf 150 cm 1 set minder doen, omdat die kerstbomen iets smaller zijn.

100 – 125 cm – 1 set a 26 stuks

125 – 150 cm – 2 sets a 26 stuks

150 – 175 cm – 3 sets a 26 stuks

175 – 200 cm – 4 sets a 26 stuks

200 – 225 cm – 5 sets a 26 stuks

225 – 250 cm – 6 sets a 26 stuks

250 – 300 cm – 7 sets a 26 stuks

300 – 400 cm – 8 sets a 26 stuks

Bedrijven kiezen voor Kerstbomen Amsterdam

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kerstbomen Amstelveen

Ben je op zoek naar een kerstboom in Amstelveen? Wij leveren de mooiste kerstbomen. Ieder jaar selecteren wij onze kerstboom zelf en daardoor garanderen wij al onze klanten een prachtige kerstboom.

De hoogste service

Wij de hoogste kwaliteit kerstbomen bij je thuis of op kantoor. De dagelijkse bezorging start eind November al, 7 dagen per week in Amstelveen. Bij het bezorgen hanteren wij altijd een hoge service en plaatsen de kerstboom voor je op gewenste plek. Ook als je op 3 hoog woont, onze bezorger zorgt ervoor dat de kerstboom netjes wordt afgeleverd.

Volg je bezorger live!

Tijdens het bestellen kies je zelf je bezorgdatum uit. Een dag voor levering ontvang je van ons een email met daarin een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Als onze bezorger in de buurt is ontvang je een sms met een link waar onze bezorger op dat moment is en hoe lang het nog duurt voordat de kerstboom bij jou arriveert. Je hoeft dus nooit lang thuis te blijven, wij houden je op de hoogte.

Een ruim assortiment kerstbomen

De hoogste kwaliteit Nordmann kerstbomen, ieder jaar selecteren wij de bomen zelf en daardoor garanderen wij al onze klanten een mooie kerstboom. Online en op onze verkooppunten. Ook in ons assortiment, de Fraserie potgekweekt en de Picea Abies. De Fraserie is herplantbaar en de Abies is de traditionele dennenboom. Voor ieder wat wils en allemaal van hoge kwaliteit.

Kerstboomstandaard, versiering en verlichting

Naast kerstbomen hebben wij een ruim assortiment kerstboomstandaards. Voor iedere maat kerstboom, de juiste standaard. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als je kerstboom scheef of instabiel is. Met onze kerstboomstandaard staat je kerstboom binnen een paar seconden stabiel en kaarsrecht. Onze bezorgers helpen je daar graag bij. Heb je nog geen kerstboomverlichting of versiering in huis? In onze webshop is alles te vinden om je kerstboom compleet te maken. Samen zorgen we voor een mooie kerst!

Verkooppunten

Kom je graag zelf je kerstboom uitzoeken? Dat kan! Wij hebben in december meerdere verkooppunten in Amsterdam en omgeving. Bekijk hieronder de kaart en openingstijden en navigeer je naar ons toe. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte kerstboom.

Ophaalservice inclusief recycling in Januari

in de eerste week van januari helpen wij onze klanten met het afvoeren van de kerstboom. We komen met twee man sterk bij je langs en voeren de kerstboom weer af, zonder een spoor van naalden achter te laten. Daarna zorgen we ervoor dat je kerstboom volledig wordt gerecycled. Indien je gebruik wilt maken van deze service, dan adviseren wij de ophaalservice direct toe te voegen bij het bestellen van de kerstboom. Je kan zelf de ophaaldatum bepalen. Bestel je de ophaalservice voor meerdere kerstbomen in één bestelling, dan ontvang je automatisch korting per boom. Deze service is voor particulieren en bedrijven.

Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten in Amstelveen.

Verkooppunten

Westerdoksplein

Uitstekende parkeergelegenheid!

Westerdoksplein. 7 dagen per week geopend. Vanaf 1 december 2023.

Maandag t/m vrijdag 10:30 – 19:30 uur.

Zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Zondag 11:00 – 17:00 uur.

Vijzelgracht

Midden in het Centrum! Direct bij de Noord/Zuidlijn!

Vijzelgracht. 7 dagen per week geopend. Vanaf 1 december 2023.

Maandag t/m vrijdag 10:30 – 19:30 uur.

Zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Zondag 11:00 – 17:00 uur.

Stadionplein

Perfect bereikbaar in Zuid!

Stadionplein. 7 dagen per week geopend. Vanaf 1 december 2023.

Maandag t/m vrijdag 10:30 – 19:30 uur.

Zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Zondag 11:00 – 17:00 uur.

Amstelveen (nieuwe locatie 2023)

Let op! Nieuwe locatie. Uitstekende parkeergelegenheid!

Amstelveen . Verkoop op Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag. Vanaf 25 november 2023.

Woensdag 13:00- 17:00 uur.

Vrijdag 13:00- 17:00 uur.

Zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Zondag 11:00 – 15:00 uur.

Winkelwagen
nl_NL