Kerstboomstandaard

Kerstboomstandaard

Kerstbomen Amsterdam heeft voor iedere type/lengte kerstboom de juiste kerstboomstandaard. Alle kerstboomstandaards zijn herbruikbaar, zelfs de houten kruizen. Volg ons advies welke standaard bij welke boom past en je kerstboom staat stabiel en kaarsrecht!

Kerstboomstandaard

 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • kerstboomstandaard
 • Krinner XXL

  Krinner XXL

  32,50 - 89,50 Opties selecteren

Kerstboomstandaard

Gegarandeerd stabiel en recht.

Doordat onze kerstboomstandaards beschikken over een Easyfix pin staat de boom binnen no time stabiel en recht. Voor bezorging zorgen wij dat er een gat in de onderkant van de stam wordt geboord, zodat deze pefect geprepareerd is voor de kerstboomstandaard. Bij het bezorgen plaatsen wij graag de kerstboom voor je in de kerstboomstandaard.

Waterstandaard (herbruikbaar).

De Easyfix kunststof en classic (metaal) modellen beschikken over een waterbak, waar ongeveer 5 liter water in kan. Vooral de Nordmann kerstboom neemt nog veel water op, daardoor blijft de kerstboom ook langer mooi. Bij aankoop van een een Easyfix kerstboomstandaard waar water in kan, ontvang je gratis een zakje ”tree food”. Dit zakje voeg je bij het water toe en daardoor krijgt de kerstboom nog een extra boost.  Zorg er wel voor dat de kerstboom de hele periode in het water staat. 

Houten kruizen (herbruikbaar).

Ook de houten kruizen hebben de Easyfix pin, waardoor de kerstboom binnen no time stabiel en recht staan. Met dit houten kruis hoeven er geen spijkers en schroeven meer gebruikt te worden, waardoor dit product (net als de waterstandaards) herbruikbaar voor meerdere jaren. Een duurzame oplossing, want naast dat het houten kruis dus ieder jaar opnieuw te gebruiken is, blijft de kerstboom ook zonder schroeven of spijkers. Daardoor is de kerstboom na afloop ook uitermate geschikt voor recycling. 

Grote kerstbomen.

Voor kerstbomen groter dan 2,5 meter is er de Easyfix Maxi waterstandaard en de Krinner XXL Premium (huur of koop). De Krinner XXL kan de meest zware bomen aan. Als u voor een Easyfix Maxi standaard gaat, dan zorgen wij dat het gewicht van de kerstboom passend is. Voor kerstbomen van 300 – 400 meter heeft u de mogelijkheid om een stalenstandaard van ons te huren. Het is ook mogelijk om een 250 – 300 cm & 300 – 400 cm kerstboom op een houten kruis te bestellen. Indien u een grote kerstboom op kruis of met een stalenstandaard besteld, dan zorgen wij voor de montage.

Duurzaam.

Naast het mooie design zijn onze kerstboomstandaards herbruikbaar. Je ziet dus direct goed voor meerdere jaren. De kunststof waterstandaard varianten zijn geproduceerd met 100& gerecycled materiaal. Daarnaast is je kerstboom uitermate geschikt voor recycling, omdat er geen schroeven en spijkers in de kerstboom zitten.

Winkelwagen
nl_NL