Straatverkoop Kerstbomen Amsterdam:
  • Westerdoksplein
  • Vijzelgracht
  • Stadionplein
  • Houthavens
  • Amstelveen
  • Ouderkerk

BIJNA UITVERKOCHT! DE LAATSTE BOMEN WORDEN OP ZONDAG 22-12 VERKOCHT OP ONZE LOCATIE VIJZELGRACHT! 

WESTERDOKSPLEIN, HOUTHAVENS EN STADIONPLEIN GESLOTEN!

Vind je het ook zo leuk om zelf je kerstboom uit te zoeken? En houd je van de sfeer die daarbij hoort? Kom dan langs op een van onze verkooppunten. Samen zorgen we ervoor dat je met de mooiste kerstboom vertrekt. Over het algemeen zijn alle maten en verschillende soorten kerstbomen altijd op de verschillende loacties aanwezig. We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte kerstboom!

De verkoop start vanaf 27 november op onze locatie Amstelveen / Ouderkerk a/d Amstel. Helaas mogen wij in de stad (Westerdoksplein, Stadionplein, Vijzelgracht & Houthavens) pas beginnen op vrijdag 6 december. Wij weten dat dat een groot deel van onze klanten de kerstboom al voor 6 december in huis haalt, maar door het vergunningbeleid van de Gemeente Amsterdam is dit in de stad niet mogelijk. Je bent dus van harte welkom op onze locatie aan de Amsteldijk Zuid 78A in Amstelveen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor 6 december al gebruik te maken van onze bezorgservice (vanaf 28 november).

We zien je graag op een van onze verkooppunten.

Uitstekende parkeergelegenheid!

Westerdoksplein. Gesloten vanaf 22-12. De laatste bomen worden verkocht op Vijzelgracht (22-12 laatste dag)


Midden in het Centrum! Direct bij de Noord/Zuidlijn!

Vijzelgracht. 7 dagen per week geopend. Vanaf 6 december 2019.

Maandag t/m vrijdag 10:30 – 19:30 uur.

Zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Zondag 11:00 – 17:00 uur.

Perfect bereikbaar in Zuid!

Stadionplein. Gesloten. Nog wel verkoop op de Vijzelgracht.

Uitstekende parkeergelegenheid!

Gesloten vanaf 16-12-2019. Nog wel verkoop op de Vijzelgracht.


Uitstekende parkeergelegenheid!

Amstelveen / Ouderkerk. Gesloten vanaf 16-12. Nog wel verkoop op de Vijzelgracht.

Vind je het ook zo leuk om zelf je kerstboom uit te zoeken? En houd je van de sfeer die daar bij hoort? Kom dan langs op een van onze verkooppunten. Samen zorgen we ervoor dat je met de mooiste kerstboom vertrekt. Over het algemeen zijn alle maten en verschillende soorten kerstbomen altijd op de verschillende loacties aanwezig. We helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte kerstboom!

Onze locaties Westerdoksplein, Stadionplein, Vijzelgracht & Ouderkerk a/d Amstel / Amstelveen zijn vanaf zaterdag 1 december 7 dagen per week geopend. De openingstijden kunnen verschillen per locatie. Zoals hieronder vermeld.

Het is niet noodzakelijk om een kerstboom online te bestellen als je boom op een van de verkoopunten komt uitzoeken. Natuurlijk is het wel mogelijk. Indien je de kerstboom al online besteld, dan zoeken wij alvast een mooie kerstboom voor je uit.

We zien je graag op een van onze verkooppunten.