Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is inmiddels de meest populaire kerstboom. Het is een zeer sterke kerstboom, met zachte naalden – die nauwelijks uitvallen. Doordat wij de Nordmann kerstbomen persoonlijk selecteren, ontvangt iedereen een mooie Nordmann kerstboom. Wij selecteren vooral op het uiterlijk van de kerstboom. Mooi vol, donkergroene kleur, symmetrisch met een goede kroon – dat zijn de kerstbomen die wij graag verkopen.

Premium Nordmann kerstboom

Nordmann kerstboom

De mooiste Nordmann kerstbomen van Amsterdam

Nordmann kerstbomen zijn er in verschillende kwaliteitsniveaus. Onze leveranciers zorgen het hele jaar door goed voor die bomen, zodat ze de perfecte vorm hebben en van topkwaliteit zijn. Wij doen er nog een schepje bovenop door persoonlijk de allerbeste Nordmann kerstbomen in het veld te selecteren. Je hoeft je bij ons dus geen zorgen te maken dat je een kerstboom krijgt die onderaan mooi vol is en bovenaan bijna kaal. Dat gebeurt namelijk wel bij veel andere (online) verkopers. Wij vinden dat maar niks en willen jou gewoon een prachtige Nordmann kerstboom bezorgen! Dit zijn ook de Nordmann kerstbomen waar wij bekend mee zijn geworden.

Voor iedere lengte Nordmann kerstboom de juiste kerstboomstandaard

De kerstbomen worden voor bezorging door ons eerst recht afgezaagd en daarna voorgeboord voor een Easyfix kerstboomstandaard. Met dit systeem staat je kerstboom binnen een paar tellen kaarsrecht en stabiel. De kunststof variant is van 100% recycled plastic en onze houten kruizen zijn herbruikbaar. Draai de standaard na afloop 3x naar rechts en je standaard is volgend jaar te gebruiken. Voor onze grote kerstbomen hebben we de Krinner XXL en een Stalenstandaard. Volg ons advies bij het bestellen van een kerstboom en je Nordmann kerstboom staat stabiel en recht.

Het verzorgen van een Nordmann kerstboom

Een kerstboom kan van streek raken door grote temperatuurverschillen, dus het is slim om dit geleidelijk te laten verlopen. Het is het beste om de kerstboom minstens 12 uur in een koelere omgeving te laten acclimatiseren, bijvoorbeeld in de gang, op het balkon of in de schuur. Je hoeft de kerstboom niet uit zijn verpakking te halen; laat hem gewoon in het net zitten.

Om zo lang mogelijk te genieten van je kerstboom, is het verstandig om de kerstboom water te geven. De beste manier is met een waterstandaard. De stam van de Nordmann kerstboom neemt nog veel water op en blijft daardoor langer mooi. Bestel je een kerstboom met een houten kruis, dan is het goed om de naalden af en toe met water te sprayen. Vermijd warmtebronnen, zoals een radiator en plaats de Nordmann kerstboom niet teveel op de tocht.

Winkelwagen
nl_NL