Kerstbomen

Kerstbomen

De mooiste kerstbomen voor thuis of op kantoor. Bestel direct online en laat je kerstboom bezorgen op door jou uitgekozen datum. Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 23 november. Of kom langs op één van onze verkooppunten.

Ieder jaar selecteren wij tussen de hoogste kwaliteit, de aller mooiste kerstbomen uit! Daardoor garanderen wij al onze klanten een schitterende kerstboom! Bekijk hieronder ons aanbod kerstbomen. De populaire naald vaste Nordmann kerstboom, de traditionele Spar en een potgekweekte (herplantbare) Fraserie kerstboom met kluit. Voor ieder wat wils!

Meest verkochte kerstbomen

Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is momenteel de meest verkochte kerstboom. De laatste jaren is de kerstboom populair door de mooie vorm, maar voornamelijk doordat de Nordmann over het algemeen naaldvaster is dan andere type kerstbomen. Een Nordmann groeit langzamer dan bijvoorbeeld de spar kerstboom en daardoor is de spar voordeliger dan de Nordmann. In principe blijft de Nordmann daarentegen wel langer in een betere conditie. Onze Nordmann kerstbomen worden persoonlijk geselecteerd in Denemarken en daardoor verkopen wij met trots al jaren schitterende Nordmann kerstbomen in Amsterdam.

Spar kerstboom

De Spar kerstboom is de traditionele kerstboom, die vroeger iedereen in huis had staan. De takken van de Spar zijn minder sterk dan de Nordmann kerstboom, maar met een Spar heeft u wel echt een kerstgeur in de woonkamer! Deze kerstboom is een stuk minder naaldvast dan de Nordmann. Ons advies is om de kerstboom niet te vroeg in huis te halen, zeker niet als deze in een warme omgeving komt te staan. 

Fraserie in pot

Onze Fraserie kerstbomen zijn potgekweekt. Dat betekent dat de kerstboom met een pot in de grond is gezet en dat de pot de groeiomgeving is van de kerstboom. Als de kerstboom er uit wordt gehaald, dan hoeven er geen wortels worden doorgehakt. Daardoor is deze boom geschikt om terug te planten. Het is geen garantie dat de boom het weer haalt, maar de kans is vele malen groter dan een potgedrukte kerstboom (wortels doorgehakt). Bijna alle bomen die je tegen komt zijn potgedrukt, maar deze dus niet en is ideaal om een eigen kerstboom project mee te starten.

Brandveilige kerstboom

Voor het impregneren van de kerstbomen werken wij samen met een erkend bedrijf, waardoor je ook een officieel certificaat van behandeling ontvangt. Bij het impregneren wordt de kerstboom behandeld met brandvertragende spray. Aangezien dit redelijk wat tijd in beslag neemt, de kerstboom moet ook nog drogen, adviseren wij om een geïmpregneerde kerstboom op tijd te bestellen. Een geïmpregneerde kerstboom is direct online te bestellen. Selecteer eerst je gewenste kerstboom en voeg daarna evt impregnatie toe. Wij leveren de geimpregneerde kerstbomen dit seizoen uit op 30 november, 8 & 14 december. Wij adviseren je op tijd te bestellen. 

Premium Nordmann kerstboom

Picea Abies (Traditionele Spar)

Fraserie in pot (potgekweekt)

Winkelwagen
nl_NL